Vi Bygger, Servar, Reparerar och Moderniserar Hissar i Stockholm

Bostadsrättsförening och Fastighetsägare i Stockholm

TryggaHiss är ett ledande företag inom hissbranschen som specialiserar sig på att bygga, underhålla och modernisera hissar åt Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare i Stockholm.

Med många års erfarenhet och en passion för innovation, strävar vi efter att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på marknaden.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Få Offert Här

Få Offert/Konsultation här!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snabbt och smidigt.

  Kontakta oss

  För oss är den personliga relationen väldigt viktigt. Här nedanför är några fler saker vi tycker är viktiga:

  Erfarenhet och Kompetens: Vårt team består av högt kvalificerade tekniker med lång erfarenhet inom hissbranschen.

  Kundfokus: Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och leverera skräddarsydda lösningar.

  Säkerhet och Kvalitet: Säkerhet är vår högsta prioritet och vi använder endast de bästa materialen och den senaste tekniken.

  Pålitlighet: Med TryggaHiss kan du vara säker på att din hiss fungerar optimalt, med minimal risk för driftstopp.

  Bygga ny Hiss

  På TryggaHiss bygger vi hissar som inte bara uppfyller dagens krav på säkerhet och effektivitet, utan även framtidens. Vi arbetar tätt tillsammans med arkitekter och byggföretag för att skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt i varje byggnads unika miljö. Vårt fokus ligger på att kombinera avancerad teknik med användarvänlig design, vilket resulterar i hissar som är både pålitliga och estetiskt tilltalande.

  Modernisering av Hissar

  För äldre hissar som behöver uppgraderas, erbjuder TryggaHiss moderna och kostnadseffektiva lösningar för modernisering. Genom att uppgradera mekaniska och elektriska komponenter, samt förbättra säkerhetsfunktioner och användarvänlighet, kan vi förlänga livslängden på din hiss och göra den mer energieffektiv. Vår expertis inom modernisering gör det möjligt för oss att integrera ny teknik i befintliga system utan att kompromissa med driftssäkerheten.

  Få Offert Här

  Service och Underhåll

  Regelbunden service och underhåll är nyckeln till långvarig funktionalitet och säkerhet för alla hissar. På TryggaHiss erbjuder vi omfattande serviceprogram som inkluderar regelbundna inspektioner, förebyggande underhåll och snabba reparationer. Våra erfarna tekniker är utbildade för att upptäcka och åtgärda potentiella problem innan de leder till driftstopp eller olyckor, vilket ger dig trygghet i att din hiss alltid fungerar som den ska.

  Få Offert Här